Naturen är sanning.

0

För väldigt länge sen var den här planeten full med växter, träd, vatten och bara små varelser i jorden och vattnet. Jord, vind, vatten och eld var grunden som skapades för att hjälpa människorna att leva.

Växterna lever och dör. Varelserna lever och dör. Cellerna i varje skapelse lever och dör. När de dör så ger de energi och näring till de som ska leva sen, så de finns där för varandra på det sättet. Deras liv handlar om att följa vägen, följa universums resa genom årstiderna.

Det som inte finns i växter och små varelser är; rädsla, lögner, jämförelse mellan varandra, makt eller kontrollbehov, som kommer från rädsla.

Sen kommer de större varelserna till Jorden, och då börjar makten komma, men de använder den för att ta hand om varandra i en grupp av djur. Rädsla föddes eftersom ett djur jagar och äter ett annat, men det är ändå en vana att det händer och rädslan är inte så stark så att djuren ska ändra saker och ha kontroll över situationen.

Naturen och djuren struntar i hur andra ser ut, de ser sanningen och lever i sin sanning, och finns här för människorna. De skapades för att själen skulle kunna leva sitt liv på den här planeten, i mänsklig form. När människor är rädda för naturen, då är vi rädda för sanningen.

Universum skapade planeten Jorden som att de har byggt ett universitet, en skola, och just nu är det mycket som vi människor kan lära oss. Allt som hänt och händer nu är något som vi kan lära oss av, lära oss hur vi kan göra bättre, bli bättre för att kunna leva vidare i mänsklig form.

Allt händer av en anledning! Gott nytt år till er alla!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke